Arkham Productions

Arkham official web lair

Nuit Noire a blackové hordy Čech

Duben 20th, 2013

Navždy budiž prokleta neděle 21.4. 2013, kdy bude samotné svaté centrum veliké Prahy znesvěceno nejodpornější formou nihilistických black a suicidal rituálů, jaké si lze představit. Zapomeňte na líbivé a propracované ikonografické obrazy velkolepých hudebních těles ze Švédska či Francie, neb nedělní večer bude patřít čistě black metalu pro black metal. Špinavá zjizvená loga a nečistý sound, síla primárního prožitku a upřímné misanthropie, to jsou hlavní atributy nedělního svátku nepohřebených, kdy neuchopitelným Nuit Noire předskočí celé legie odmítačů.

Lucifer

Pod jménem samotného knížete pekel ukrývá se krkonošská blacková smečka, pro které je Burzum zákon, Mayhem povinností a Darkthorne kánonem. Během svého tažení již stihli vystoupit se jmény jako Sekhmet či Naurrakar. Z hvozdů krkonošských povstává temnota, jenž zahlazuje vzpomínky na život.

Katarze

Nezmaři pražské blackové scény, opět s lordem Kolobosem za bicími! Kdo zná, netřeba dál představovat, kdo nezná bude smeten nečistým nihilstickým blackem, který jakožto černá krev antikristova odkapává z hlasivek démonicého zaříkávače Revenanta. Strunná nenávist ražení Darkthrone či Immortal Vás dokonale očistí od posledních stop lidství.

Black Semen

Nenávistná pražské úderka, které se s totálním nasazením dere kupředu, hnána opalizující aurou zla umně kombinující black metal s nesvatou dávkou old schoolových temnostylů. Je jedno jestli u Black Semen hledáte odkazy na staré trashové či pre-blackové spolky, vše co dostanete bude pouze mocný příval ortodoxních zvukových vln v ranku starých Mayhem, Ildjarn či Krieg. Toto velmi slibné těleso by byla škoda propásnout!

Nuit Nore

Již od roku 1997 hyzdí a pošpiňuje tento svět entita s názvem Tenebras a nejeden fanatik přísného undergroudu mohl sledovat přerod NN z ortodoxního francouzského blacku stylu Black Legions do formy zvráceného suicidal autokatartického rituálu dětských frustrací a panické hrůzy z noční tvorů nadpřirozena. Intezita, démonický prožitek a rouhavá one man show. Těšte na syrovou dávku depresivní temnoty, které se ne náhodou objevila v loňském roce na společném vinylu s olomouckou odporností Trist.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Theme by Sash Lewis.