Arkham Productions

Arkham official web lair

„Rituals Of The Damned“: Somrak, Ater Era, Inferno, Temple Desecration, Katarze

Únor 2nd, 2013

Blacková nálož smete Prahu! „Rituals of The Damned“ se blíží!

V pátek 15.2. 2013 bude klub Modrá Vopice svědkem hromadného znesvěcení hordou nenávistných black metalových smeček nejhrubšího ražení! Pětice ničitelů, symbolizující ohavný infernální pentagram, se postará, aby žádná duše nevyšla nepokřivená, a aby hlasy rouhavosti naplnily zmrzlou noční klenbu obludnými vzýváními podsvětních démonů. Nechť zazní jména prokletých jako rány na těle mučených odpadlíků – Somrak, Ater Era, Temple Desecration, Katarze a po letech opět konečně v Praze – Inferno!

 

KATARZE – Obhájci zásvětních bytostí pražských mají na svém kontě zatím jeden čertovský zásek v podobě true UG dema vydané na cd i na příhodné kazetě. Čekejte pouze brutální porci old school blackové nálože z dob, kdy neexistovalo nic než Mayhem, Burzum, Darkthrone, raní Gorgoroth, a Immortal!

http://bandzone.cz/katarzeblackprogressivefolk

 

ATER ERA – Radikální odmítači Ater Era patřící k nesvatému černému řádu Mater Tenebrarum pozvednou své plameny nenávisti ukuté ve znamení takových blouznivců jako jsou Behexen, Ondskapt, Horna či Sargeist! Alpský underground opět vyvrhl kvalitní black metalové zaklínače!

www.myspace.com/aterera

 

TEMPLE DESECRATION – Nový zářící objekt na severní obloze nepřináší naději, ale pouze bolest a utrpení v podobě polské hordy Temple Desecration! Nic než brutální nálož riffů ze zaprášených dob, kdy black metal a death metal byl jedno, a kdy neexistovala možnost zpomalení či pestrých aranží. Neurvalá surovost a špinavý zvuk činí z Temple Desecration ideální účastníky festivalů jako Nuclear War Now či Deathkult Open Air. Ještě za týden budete křičet ze spaní Slaughter in Heaven!! Povinnost pro fandy Venenum, Black Witchery a gangsterů z Ross Bay!

www.metal-archives.com/bands/Temple_Desecration/3540355759

 

SOMRAK – Netřeba představovat zkušenou slovinskou smečku a jedny z vlajkonošů Mater Tenebrarum. V Čechách a na Moravě se představili již několikrát a pokaždé nasytily posluchače černočernou náloží démonického black metalu. Jejich radikální proměna z drtící mašiny v rituální zaklínače se stylu legendárních Watain jistě milovníkům této odpudivé hudební formy neušla, a tak se ve Vopici můžete těšit na ještě silnější performance Somrak než kdykoliv předtím!

http://somrak.bandcamp.com

 

INFERNO – Legenda black metalové scény ve střední Evropě, postupně se rozpínající až do Skandinávie a na americký kontinent. Pět studiových alb, které mají Inferno na kontě, vytváří nesvatou konjunkci s pěti umělci, kteří se na rituálech představí. Silná nespoutaná chaotická energie tak vytvoří předpoklady na to, co všichni čekáte…ano, živé provedení některých skladeb z netrpělivě očekávaného šestého alba, natáčeného ve studiu Necromorbus – hudební dílně samotných Watain. Buďte u zrození nové černé hvězdy, která vrátí Českou republiku na přední místa black metalové scény!

www.myspace.com/inferno

 

Vstup: 250 Kč

Klub: www.modravopice.eu

Šiřte prokletí:

www.facebook.com/events/131449957020179

Last.fm event

 

Leave a Reply

Powered by WordPress. Theme by Sash Lewis.