Arkham Productions

Arkham official web lair

Blind Shadows of the Satan’s Arrival

Září 26th, 2012

…ADVENTUS SATANAE MMXII meets BLIND SHADOWS tour…

Abychom vám nabídli více potěšení či utrpení, rozšířili jsme line-up ještě o další dvě jména…

Milovníky elektronických hluků jistě potěší a ostatní přinejmenším alespoň poslechově obohatí přidaná performance CONTAGIOUS ORGASM a TZII, kteří se rozhodli u příležitosti vydání desky „Blind Shadows“ vyrazit na turné.

Za projektem Contagious Orgasm stojí japonský umělec Hiroshi Hashimoto, který svou hudební tvorbu započal v roce 1987. O té doby nahrál nespočet alb různorodého charakteru nejčastěji vydávaných na jeho vlastním labelu SSSM ale též u  Ant-ZenOld Europa Cafe či Tesco Organisation. Rozsah zaměření jeho plodné tvorby sahá od abstraktních minimálních zvukových koláží, přes dark ambient, rytmickou elektroniku až po hlukovou sekci elektronické hudby – noise.

Projekt TZII, charakterizovaný jako „ transcendental industrial“ je na scéně elektronického undergroundu od roku 1996. Kromě vlastní tvorby stihl v roce 2001 založit vlastní label  NIGHT ON EARTH, skládá hudbu k filmům a je rovněž členem řady dalších projektů jako třeba Solar Skeletons, MS30, Paroxysm Of Anxiety, etc. Od jeho vystoupení můžete čekat jak meditativní dark ambient, tak znepokojivé ruchy a agresivní industrial.

V čele turné ADVENTUS SATANAE MMXII se představí finští pekelníci Horna, kteří turné propůjčili název z jejich loňského stejnojmenného EP. Po jejich boku se do Matrixu vrací s čerstvě vydanou deskou „MachinatioN“ francouzská atomová mašinérie Blacklodge a trojici zahraničních hostů uzavírají nadějní nováčci Tortorum z norského Bergenu, kteří před nedávnem vydali svůj debutový počin „Extinctionist“. Přesto na scéně nejsou žádnými nováčky, jelikož se většina členů rekrutuje z kultovních Thunderbolt. O jejich nadějnosti svědčí i fakt, že je živě několikrát podpořil bývalý člen Immortal Iscariah coby druhý kytarista. Za domácí black metalový tým se tohoto pekelného klání zúčastní Silva Nigra.

Začátek akce se vzhledem k rozšířené sestavě účinkujících posouvá už na 18:30 h.!

Poznamenejte si tedy neděli 30. září a pražský klub Matrix. Pro bližší info o vystupujících můžete využít přiložené odkazy.

Recenze Horna – Adventus Satanae
Recenze Blacklodge – MachinatioN
Recenze Tortorum – Extinctionist

 

Leave a Reply

Powered by WordPress. Theme by Sash Lewis.