Arkham Productions

Arkham official web lair

Svart 1, Seismic Wave Factory a FUCK TV již tuto neděli v Café V Lese od 18:30! Temný drone industrial ambient!

Březen 16th, 2012

 

Na poslední chvíli domluvená ambientně/industriální zběsilost na nedělní podvečer. Svart 1 má cestu kolem a žádá o možnost přednést své vize temného ambientu a industriální frustrace. Nedělní pozdní odpoledne v Café V Lese je mu tedy k dispozici! O vzorné uvítání zahraničního hosta se postará nastoupená jednotka Seismic Wave Factory a čestnou salvu vypálí Fuck Tv Video Divison! Začínáme od 18:30 a vstup činí symbolická stovečka!

 

 

Svart1

Vlastním jménem Raimondo Gaviano. Tento neotřelý projekt ze Sicilského Cagliari představí českému publiku velmi neotřelý a temný mix dark ambientních ploch, dronových kytarových struktur a hluků post industriálních samplů. Při procesu tvorby využívá Raimondo počítačovou i analogovou syntézu, strunné nástroje, efektové krabičky, předtočené samply i temnější field recording. Vše doprovází temné vizualizace inspirované moderní školou filmového expresionismu takových autorů jakým je třeba Andrzei Zulawski. Těšte se na velmi temnou a obskurní záležitost!

 

Seismic Wave Factory

 

Pod tímto projektem se ukrývá Robert Hnát, – zkušený hudebník a zvukový alchymista, člen démonické bestie Einleitungszeit, který si na nás opět vylije svou frustraci pomocí hlukových a death industriálních pasáží, podbarvených power elektronickým zoufalstvím a nemilosrdnou projekcí! Přemýšlivé a brutální, zadumané i vzteklé.

 

Fuck Tv Video Divison

 

Večer zahájí projekce některého z video pokladů naší industriální scény z produkce videolabelu Industrial Gallery, jehož principál TzEnDa zachytil svou kamerou nejeden neopakovatelný koncert a vydal ve své péči záznamy některých ojedinělých hudebních večerů i videoinstalací různých našich i zahraničních projektů!

 

Leave a Reply

Powered by WordPress. Theme by Sash Lewis.