Arkham Productions

Arkham official web lair

Burial Hex & Do Shaska! 26.10.2011 v Chapeau Rouge

Říjen 21st, 2011

Clay Ruby (aka Burial Hex) se čím dál víc vzdaluje jasné kategorizaci. Sakrální kompozice s hlukovými erupcemi a chladný puls minimalistického diska s trýznivým vokálem, jaký uslyšíte spíš v black metalu, se navzájem proplétají s udivující samozřejmostí. Krom toho se stal ikonou witch houseové mládeže a aktuální album Book Of Delusions vychází i s remixy mj. od Mater Suspiria Vision nebo Dream Boat.

Rodák z Wisconsinu původně vzešel z americké noisové scény, má společné nahrávky se Zola Jesus nebo Kinit Her, občas hraje v Sylvester Anfang, Jex Thoth, The Second Family Band nebo Journey To Ixtlan, je aktivní i v remixování (naposledy vydařené remixy Phallus Dei spolu s Bohren & Der Club Of Gore, Der Blutharsch a dalšími) a spoluvlastní label Brave Mysteries (na podzim chystají desky Pwin Teaks a excelentním Italům His Electro Blue Voice).

Do Prahy se vrací podruhé po loňském koncertu v K4 a čekat se dá cokoliv.

www.myspace.com/burialhex

http://soundcloud.com/burial-hex

Do Shaska! po letech proměn zůstávají na pomezí ethno dubu a industriálního ambientu. Jejich vlastní cesta v některých momentech připomene odbočky, které si zvolil Burial Hex, takže jejich setkání na společném pražském koncertě bylo celkem nasnadě.

www.doshaska.net

Koncert proběhne ve středu 26.10.2011 od 20:30 v klubu Chapeau Rouge (Jakubská 2, Praha 1).

Vstup: 200,-  pouze na místě

Leave a Reply

Powered by WordPress. Theme by Sash Lewis.